Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z on Huawei toukokuussa 2019 julkaisema puhelinmalli. Tämä laite sijoittuu hinnaltaan keskihintaisten luurien edullisempaan päähän; heinäkuussa 2019 laite maksaa Elisan verkkokaupassa 279 euroa.

Laite on hieman paranneltu versio edellisen vuoden myydyimmästä puhelimesta, Huawei P Smartista. Laitteen erikoisuutena on sen etukamera, joka on tekniikaltaan samanlainen kuin esimerkiksi OnePlus 7 Pro:ssa; kamera nousee esiin erillisestä lovestaan kun etukamera kytketään päälle. Vaikka tämä voi nopeasti ajateltuna tuntua hitaalta toimenpiteeltä, ei aikaa kameran esiin nousemiseen kulu kuitenkaan kuin sekunti. Lisäksi etukameralle luvataan kovien lämpötilojen ja paineiden kesto, joten ainakaan valmistajan lupausten puolesta kameran ei pitäisi olla kovin helposti rikkoutuva.

Näyttömoduli ei puhelimessa tarjoa mitään mullistavaa; näyttö on ilman lovea varustettu 6,59 tuumainen Ultra FullView -näyttö. Ultra FullView on Huawein nimitys aivan laitteen reunoihin asti ulottuvasta näytöstä.

Ominaisuudet

Näyttö

6.59 tuuman Ultra FullView-näyttö

TFT LCD (LTPS), 2340×1080 pikseliä (PPI: 391)

Kamerat

Etukamera 16 MP

Takakamera 16+2 MP

Muisti

64 Gt sisäinen tallennustila ja paikka jopa 512 Gt:n muistikortille

4 Gt käyttömuisti eli RAM-muisti

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle

Akku

4000 mAh

Käyttöjärjestelmä

Android9 (Pie) + EMUI 9

USB-liitäntä

USB-C

Suoritin

Kirin 710 8-ydinprosessori

SIM-kortti

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Muuta

Sormenjälkitunnistin takana

Mitat ja paino

163.5 x 77.3 x 8.8 mm

Noin 196.8 g

Valmistajan takuu

24 kk

Related articles

Huawei OS voi tuottaa pettymyksen

Jos olet odottanut Huawein uutta Androidin korvaavaa käyttöjärjestelmää markkinoille, saatat kokea pettymyksen: Androidin korvaajaksi nimetty HongMeng ei välttämättä tule koskaan olemaan kykenevä älypuhelimen käyttöjärjestelmäksi. Huawein edustaja Liang Hua nimittäin kertoo, ettei yhtiössä ole vielä tehty päätöstä voidaanko HongMengiä kehittää älypuhelimien käyttöjärjestelmäksi. Tilanne on muutenkin vaikea, koska tilanne Googlen ja Huawein välillä muuttuu varsin nopeasti. HongMengiä […]