Honor 20 myyntiin Suomessa

Huawein sisarbrändin Honorin uusin malli, Honor 20 tulee myyntiin Suomessa 15. Heinäkuuta. Aiemmin Suomessa Honor-puhelimet on yleensä olleet myynnissä Huawei Honoreina, mutta uusi luuri tunnetaan ilman Huawei-etuliitettä. Maailmalla puhelin julkaistiin jo 21. Toukokuuta, ja Kiinassa tätä laitetta onkin ehditty puskea kansalaisten käyttöön jo yli miljoona yksikköä.

Honor 20 -puhelimen ominaisuuksiin kuuluu mm. 6 gigatavun RAM-muisti ja 128 gigatavun tallennusmuisti. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android, ja huolimatta Huawein ja Googlen välillä olleista (ja olevista) ongelmista, tällekin mallille luvataan koko elinkaaren ajan kestävät Androidin päivitykset.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Honor 20 on luonnollisesti todella hyvä; se on varustettu 6,26″ näytöllä, jossa on yläkulmassa reikä etukameralle. Etukamera tässä puhelimessa on 32 megapixelinen, takakameran ollessa varustettu neloiskameralla joista pääkamerassa tarkkuutta löytyy 48 megapixelin verran. Järjestelmäpiiri on Kirin 980, akun ollessa luonnollisesti pikalatausta tukeva, mutta pienenpuoleinen 3750 mAh akku.

Related articles

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro ei enää hallitse Huawei-mallistoa kärkipaikallaan, vaan sen syrjäyttäjäksi on tullut Huawei P30 Pro. Tämä ei kuitenkaan tee P20 Prosta yhtään huonompaa puhelinta kuin aiemminkaan, ja sen huomattavasti isoveljeään edullisempi hinta houkutteleekin ostajia joille aivan viimeisimmät ominaisuudet eivät laitteen valinnassa ole se korkein prioriteetti. Julkaisunsa aikaan Huawei P20 Pro oli tasapäinen kilpailija Samsung […]